Fastforrentet Home Ansvarlig Lånekapital

Fastforrentede hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinjer har lavere månedlige betalinger end variabel rente hjem lånekapital eller kreditlinjer. Selvom du kan betale mere på forhånd (f.eks. 15 til 25% mere), vil dine månedlige betalinger sandsynligvis forblive de samme. Men dit princip udestående kan falde.

Faste satser kan være uforudsigelige. Satsen “æra” er et emne, kreditorer tilgang forskelligt. Nogle kreditorer vil øge renten, når et lån ændring er foretaget, i en tid med ustabile økonomiske forhold og en sub-prime lånemarked. Dette kan have en alvorlig indvirkning på låntagers evne til at fortsætte med at betale sit hjem. Andre kreditorer (långivere, der har noten på ejendommen) opretholde deres satser fastsat for lånets løbetid, eller for en rimelig tid. Låntageren betaler et lavere månedligt beløb ved at forblive på den nuværende fastforrentede långiver.

Variabelt forrentede lån kan synes billigere end fastforrentede lån. Mens fastforrentede lån kan synes mere overkommelige, når man først ser på dem, kan variable satser være lige så økonomisk. Hvis du har råd til lavere månedlige betalinger, skal du indsende en fast sats. Forhandlingerne fungerer muligvis ikke. Refinansiere til en fast sats, men tillad dig selv en pause i et år eller mere for at sikre, at du ikke går overbord.

Når du har truffet en beslutning om, hvilket lån du ønsker, sikre, at du fuldt ud forstår vilkårene for lånet og stille eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du kan være berettiget til en egenkapital linje kredit til at betale ned din udbetaling, hvis dit lån vilkår kan rulles tilbage. En egenkapital kreditlinje kan være til rådighed til en lavere rente, hvis du er i stand til at betale lånet sigt rollback. Du bør sikre, at långiver vil dække alle lukkeomkostninger og forudbetalte, og at de er villige til at hjælpe dig i krisetider. Lukning omkostninger er normalt et ekstra gebyr, som du betaler for at lukke dit lån. Vær opmærksom på skjulte gebyrer og forudbetalingsstraffe.

Et hjem egenkapital linje kan også bruges til at investere i høj rente gæld. Dit hjem egenkapital kreditlinje eller egenkapital kan bruges til at betale din bil eller kreditkort gæld. Vær dog forsigtig, da den sikkerhed, du bruger til høj rente gæld kan tages væk, hvis du ikke er i stand til at betale det. Du bør omhyggeligt forskning lånet og overveje alle muligheder.

Sørg for at forstå exit-strategien. Husk også, at enhver form for lån, fast ejendom, forretning eller anden kapitaltransaktion betragtes som kapitaltransaktioner. Det betyder, at dine hårdt tjente aktiver bliver brugt som sikkerhed. Dit hjem kan blive afskærmet, hvis du ikke kan foretage dit realkreditlån betalinger til tiden. Din kreditbeskyttelse er også i fare. Hvis du ikke er i stand til at betale dine lån til tiden og komme ind i standard, kan kreditor indehavere overtage dit hjem.

Skriv kommentar