Fem måder at administrere din investering på

Forståelse investering er grundlæggende og afgørende for enhver investors evne til at skabe og vedligeholde en investeringsstrategi, der vil nå dine mål. Investeringsviden giver dig mere kontrol over dit udbytte og giver mulighed for større kontrol. Investorer kan ikke overtage ansvaret for at styre risici og styre eksponering. Det er lige så vigtigt at styre din portefølje og sørg for, at du bruger dine penge klogt, ikke på tværs af øre. Risikostyring kan være lige så let som at finansiere din portefølje fuldt justeret og diversificeret efter 18 år, bortset fra Roth eller traditionelle IRA’er. Disse fem tips vil hjælpe dig med at styre investeringsrisikoen og investere på den rigtige måde.

1. Indeksfonde skal være dit første mål, når du investerer. Indeksfonde sporer et bestemt indeks, f.eks. De afbalancerer automatisk sig selv for at sikre konstant eksponering for dette indeks. ETF’er (børshandlede fonde) kan føjes til din portefølje for eksponering for et indeks. Dette er især nyttigt, hvis du favoriserer den moderate eller lavere volatilitet i indeksværdien.

2. Invester i skattefri obligationer og købe smart! Skattefri obligationer er aktiver, vi påtager os for at generere renteindtægter (benævnt nominelle afkasttypeafkast). Det er vigtigt, at du ikke betaler skat af opsparing i investeringsfonde med høj rente. Hvis du ikke har færdighederne eller en betroet rådgiver, er det vigtigt at ansætte en købschef.

3. Du bør fokusere på fast ejendom og andre værdifulde aktiver. Du øger dine chancer for at få husleje på påskønnelse og måske endnu vigtigere, behøver du ikke at betale nogen ejendomsskatter i det år, du køber det. Du kan også erhverve ejendom ved hjælp af teknikker såsom gearing og andre metoder. Mange fast ejendom amter (kalender oftentimes) er attraktive for værdi investorer.

4. Det ville være vidunderligt at vide, hvor, hvornår og hvor meget penge der skal spares til nødsituationer eller fremtidig investering. Hvis du kan komme med et rimeligt sikkert skøn over kontanter, anbefaler jeg, at du ansøger om et certifikat eller depositum. Ring til din bank eller find et online investeringsværktøj. Du skal have nok.

5. Vær konsekvent, har en solid investeringsplan, og være disciplineret. Der er intet formål eller grund til at investere, hvis du ikke har en klar grund. Du bør tage kontrol over dine digitale aktiver såsom investeringsporteføljer, online investeringsværktøjer og adgangskodebeskyttede websteder. Du vil miste din evne til at holde sig til din investeringsplan, hvis du ikke har nok kontanter eller opsparing. Brug de næste 10 til 15 år på at investere og forfølge din næste aggressive investeringsplan. Det går ikke altid første gang. Fortsæt med at prøve, indtil du finder tvingende grunde til at fortsætte.

Du bør ikke sætte din fremtidige indtjening penge i en sparegris eller opsparingskonto, der ikke er let tilgængelige. Det er nemt at tilbringe de næste 10 år med titusinder bare ved at give penge til onkel Sam. Dette koncept er ikke noget, de fleste mennesker er bekendt med. Men hvis vi kan lære at acceptere, at selv om du ikke gør den mindste indkomst, kan vi leve lykkeligt og være velhavende voksne. Om en enkelt måned. Højre? Det gør du nu!

Skriv kommentar