Der er mange proteintilskud, der kan findes i supermarkeder, med de fleste af dem indeholder enten kaffe eller hamp. Jeg foretrækker at holde sig fri af ekstraktproteiner som Hør (eller allicine i tilfælde med nogle nødder), som næsten udelukkende bruges til vegetarer og veganere. Vegetarer og veganere spiser ikke meget kød. Ideen er, at de vælger gode måltider, såsom bøf og bacon, men udelader pate. Eller honningkombinationen. Eller chokoladekagen. Eller de lækre tacos, der lugter som et slagteri og kun to dollars. Jeg vil anbefale at reducere mængden af mad, du spiser, og at sms’e din betydelige anden på telefonen, hvis det er muligt. Prøv kun at spise, hvad du er i stand til.
Kulhydrater er lidt sværere, fordi du skal læse etiketter for at forstå deres sande værdi. I mine skabe har jeg kamille. Importerede GRØNNE og indenlandske styrker. Det vil blive opført som IT-behandling, hvis du køber en krukke kylling pasta. Den fjerde, skjult i salat og ris, er ukrudtet. Enhver mad, der hævder at være lavet med korn, vil sandsynligvis have meget sukker. Margarine fundet i et lokalt supermarked var lavet af høj-fructose Corn Syrup, for eksempel.
Hvor mange gange kan du huske at afhente en dåse for at se det høje indhold? Etiketten ville have bogstaverne “høj” skrevet på den. Disse var også kendt som “delvist hygiejnisk” olie. Du bør være i stand brev match 3 høje vilkår og 2 lave vilkår sammen. Dette eksempel viser de fleste sojaolie, som er for det meste smøragtig, og nogle bomuldsfrø olier. Disse olier udgør størstedelen af vores olier. Det er derfor, jeg mærkede det.
Vi havde ikke multi-ingrediens fødevarer i de forløbne år. Ingen snacks. Nu skal vi have det hele. Vi ønsker ikke at lave en fejl på en pakke. Når forbrugeren vender deres opmærksomhed mod ingredienslisten, begynder et spor af bindestreg, ofte transponerede ord.
Det dårlige ved de vildledende vilkår sporet er, at det er mere tilbøjelige til at føre til forbrugernes utilfredshed end den kortere liste. Der er sundere vilkår. Men de tager dig ofte ned ad en ukendt vej, selvom der ikke er nogen forklaring. Mit råd er ikke at købe noget uden ingredienslisten.
Lad mig nu fjerne deres frygt for ukendt terminologi. Lad os se, hvor nærende jeg tror, du er lige nu.
Her er de grundlæggende oplysninger: Emballerede fødevarer og Raw Foods Raw Foods
Reglerne for mærkning af fødevarer forbedres, og ingredienserne er mere gennemsigtige. Og i mange tilfælde er ingredienserne opført medNatural FlavorsorulesorNatural PreservativesorLow Sodium.I kunne fortsætte i dagevis, men det ville bogstaveligt talt tage en hel bog.
Dette billede vil være min sidste. Forestil dig nu en rainbowstop på din rejse. Forestil dig nu at nippe til den regnbuedrik nu og igen. Vand og hvad der ser ud til at blå agave er nogle af ingredienserne. Der er dog høj fructosecorn sirup, som kunne være den mest skadelige ingrediens i noget. Kan du se den skade, som disse ingredienser gør på skrøbelige næringsstoffer? Alligevel giver vi stadig disse produkter til børn. Det gør de!
Vi hører hele tiden om, hvor svært det kan være at finde kvalitetsfødevarer. Du kan løse dette problem ved at shoppe i økologiske butikker og støtte økologiske familiebønder. Økologiske produkter bør ikke helt erstattes af konventionelle produkter. Selvom økologiske produkter er mere nærende end konventionelt dyrkede produkter, er det ikke så sundt.
2 Læs etiketten
Amerikanske fødevareetiketter må ikke indeholde mere end fem ingredienser. Fødevarer med for mange ingredienser pakket sammen eller ingredienser, du ikke er i stand til at udtale, skal returneres til hylden. I stedet skal du kigge efter fødevarer med kortere ingredienslister. Dette giver dig mulighed for at undgå høj fructosesirup.
Disse er blot et par tips til at hjælpe dig med at undgå disse fødevarer
Høj fructose corn sukker sirup er en farlig ingrediens i emballerede fødevarer. Dette sødemiddel har vist sig at forårsage diabetes og andre sygdomme i flere undersøgelser.