Handler din pris på samme tid?

Du kan gøre din sats shopping på nøjagtig samme tidspunkt hvert år for at sikre, at du skal betale dine regninger, når forfaldne. Du bør vænne dig til at bruge regnearksprogrammer som Quicken og Microsoft Money. Mange online långivere tilbyder forberedte formularer, som du kan bruge til at indtaste dine oplysninger.

Send din ansøgning, når du har valgt en långiver. Mens nogle långivere vil give dig en beslutning med det samme, vil andre planlægge aftaler for dig eller give dig mulighed for at sende dine oplysninger via internettet. Nogle långivere vil tilbyde dig et tilbud med en højere rente inden for få minutter efter din indsendelse. Efter at have sammenlignet satser kan det være meget tidsbesparende.

Du bør læse oplysningsafsnittet på dit lånedokument for at få mere at vide om alle gebyrer, rentesatser, tilbagebetalingsbetingelser og andre detaljer. Der er nogle långivere, der opkræver dokumentation gebyrer og ansøgningsgebyrer. Yderligere dokumentation kan medføre yderligere gebyrer, der kan overstige lånets værdi. I de fleste tilfælde opkræves gebyret kun, hvis din låneansøgning afvises.

Her er en lille advarsel. Selv om vi ikke elsker financialIV imødegå, kan vi ikke over-understrege deres værdi. En police er forsikring. En årlig politik betaler for alle de materielle omkostninger i forbindelse med dit hjem, bil eller rejse, hvis du er såret eller værre, eller dø i en ulykke. Værdien af både en politik og en ulykke af samme art er mellem $ 100.000 til $ 500.000. Du kan ikke få noget i tilfælde af en ulykke, men få politikkens værdi ved at beskytte din indehaver mod månedlige præmier.

Sørg for at læse omhyggeligt og stille spørgsmål. En lavere rente kan tilbyde bedre lån. Långivere kan også tilbyde lån beskyttelse, der kun er tilgængelig, hvis du er deaktiveret. Disse lån kan være op til fem tusind dollars. Før du tilmelder dig et lån, skal du sørge for at forstå dækningen.

Skriv kommentar