Hvordan er vitaminer virkelig relateret til vægttab

Der synes at være enighed om, hvorvidt vitamintilskud og vægttab er relateret. Så denne artikel vil være kortere end normalt. Til at begynde med, lad os tale om, hvorfor du skal have nok D-vitamin til at tabe sig. Nyere medicinsk forskning har fokuseret meget på D-vitamin, fordi det menes, at det hjælper dig med at tabe kalorier. Selv om jeg forstår, at motion forbedrer termogenese, som er afbrænding af kalorier, vidste du, at vitaminD også spiller en central rolle i denne proces? Hvad kan du gøre for at undgå en D-vitaminmangel, og hvordan kan det forhindres?

D-vitamin Sandheder

Selv om der er mange teorier om, hvordan D-vitamin fungerer i kroppen, den mest almindelige er, at det udløser noget, der hedder leptin. Et hormon, der får din krop til at slukke for din krops evne til at forbrænde fedt og øge dets evne til at opbevare det. Det betyder, at D-vitamin ikke vil gøre meget, hvis det ikke er i de rigtige mængder. Din krops samlede D-vitamin (bortset fra dem, der stikker ud som skalaer), koges ned i fire hormoner: Cholecalciferol indeholder den kemiske calcitriol, målbart mængder (pectrosteroner) og goitrols (også kendt af goitrogens).

D-vitamin er nødvendigt, da det ikke er muligt at leve uden det. D-vitamin kan findes i mange fødevarer. En af de bedste kilder er fisk, især laks og sværdfisk. Vi lærte også tip #2, at D-vitamin er for det meste lavet i huden. Folk, der tager ekstra omhu for at opretholde deres huds sundhed er mere tilbøjelige til at have D-vitamin. De anses dog ikke for at være en god kilde. Forskning har vist, at E-vitamin er afgørende for vækst og næringsstof absorption. Det er vigtigt at huske, at æg ikke indeholder D-vitamin. Din krop vil ikke absorbere D-vitamin ekstra. Din krop foretrækker at fjerne det, og det er mere sandsynligt, at det vil blive opbevaret i fedt. Supplere med store mængder D-vitamin er en dårlig idé.

Et andet problem, når det at få D-vitamin fra fødevarer er det faktum, at D-vitamin er lavet i din lever. Din kost skal give resten. Leveren producerer kun så meget D-vitamin. Vi har lige lært, at D-vitamin er afgørende for knoglestyrken. D-vitamin er afgørende for calcium absorption og knogle sundhed. Mangel på D-vitamin kan forårsage osteoporose eller knogletab. National Osteoporosis Foundation arbejder for at bekæmpe alvorlige D-vitamin mangler. CPUSone kan bruges til at måle dit D-vitamin niveau.

Det er afgørende at have tilstrækkelig D-vitamin til at opretholde knogle sundhed, som du kan se. Du kan gøre dette ved at bruge lidt tid i sollys og tilføje D-vitamin-beriget appelsinjuice hver dag til din kost. Hvis du ikke kan lide appelsinjuice, kan du stadig drikke dråber af naturlige citrus vitaminD supplement. Du kan også tage D-vitamin kosttilskud throughroxin hydrochlorid skud, men du skal konsultere en læge. For at få dit vitaminniveau tilbage til det normale, skal dit blod kontrolleres for antallet af røde blodlegemer. Du skal også tage tillægget regelmæssigt i flere måneder.

Du kan overveje forbehandling med høje doser af vitaminD, hvis du ikke har nok vitamin eller føler dig meget træt og ude af stand til at fungere. Det vil normalt kræve brug af aoga olie (svarende til naturlig D-vitamin), som ikke vil gøre meget. Men, denne behandling kan ikke være nødvendig, hvis du får nok naturlige D-vitamin gennem din kost og motion regelmæssigt.

Kosttilskud er en fantastisk måde at få D-vitamin, uanset om det er fra mad eller solen. D-vitamintilskud (også kendt som ascorbinsyrer) kommer i mange forskellige former. Der er tre typer D-vitamintilskud: olie fyldstoffer, bløde geler og gel kapsler.

Skriv kommentar