Sådan laver rap beats på din computer

Okay, du er interesseret i at lære at skabe rap beats på din pc. Du har heldet med dig, for jeg vil hjælpe dig. Det er nemt at lave tusindvis af gode beats på meget kort tid. Dette er en af de mest kraftfulde beat-making maskiner til rådighed. Denne software kan bruges til enhver form for musik, uanset hvor gammel eller ny.

Lad mig starte med at sige dette, før jeg fortælle dig, hvordan du laver rap beats med din computer. Du ønsker at være en rapper, men du behøver ikke rigtig give et gab. Rapping er en livsstil. Rapping er mere end bare at lave beats og sælge dem. Det er en hel kultur og måde at leve på.

Hip hop var begyndelsen på denne kultur og måde at leve på. Du vil blive overrasket over, hvor svært begyndelsen af underjordiske rap var, hvis du læser mine artikler. Det var fuld af kampe, penge kampe, og tid kampe. Kampene blev værre. Det er næsten, som om vi er i krig med hele verden.

Det sjove ved dette er, at vi skabte det for at undslippe, ikke at køre, men at undslippe kamp.

Hvordan kan du lave din egen rap kultur ved hjælp af din computer?

Dette er mine forslag:

1. Facebook.com

2. MySpace.com

3. Twitter.com

Fordi de er sociale netværkswebsteder, er disse websteder ekstremt magtfulde. Dette giver dig mulighed for at spørge potentielle brugere, hvad deres yndlings ting handler om din musik. Disse oplysninger kan bruges til at finde ud af, hvad andre brugere synes om din musik. Du kan få værdifuld feedback fra de personer, der vil lytte til din musik.

Disse tre hjemmesider vil hjælpe dig med at lære mere om verden. Find derefter andre websteder relateret til din musikgenre. Der er mange musik-relaterede hjemmesider. Du skal bare søge efter dem.

Når du har identificeret det websted, du ønsker at besøge, kan du blot gå til “søgefeltet” øverst på denne side. Angiv navnet på dit websted. Google vil vise dig alle de store links til denne hjemmeside. Lyt til kvaliteten af musikken, mens du går. Ser det professionelt ud? Er du hiphopkunstner? Vær ikke bange, hvis du ser websteder, der ikke lyder professionelle. Gå ikke i panik. Tag en pause, og gå derefter til en anden.

Start samtaler, når du finder et websted, du kan lide. Alle grupperne. Besøg alle blogs. Må ikke bare lure på de steder, som ingen kender til. Bliv involveret i alle de fora og blogs. Hvad venter du på? Du vil blive fundet på de websteder, du besøger. Spred budskabet!

Du kan også bruge disse hjemmesider til at møde andre håbefulde rappere. Disse websteder ville ikke være så populære som hip hop, hvis de ikke var der. Hjælp andre og få troværdighed. Fortæl dem, at du er på udkig efter nye beats. Fortæl dem, at du har fundet en stor producent. Hjælpe så mange mennesker som muligt. Lyt til, hvad de har at sige om din musik, og hvis de er interesseret i det, komme i kontakt med dem. Permanent

Tip #2

Vær konsekvent. Dette kan synes indlysende, men det er vigtigt for fyre at være konsekvent i din musik. Du skal være på dit bedste hver gang. Rapping er en disciplin. Rap er en hobby. Rap er en forretning. Du skal være i stand trække din kreativitet, når det er nødvendigt. Du må være den bedste til det, du gør. Nu skal du være den bedste til at skuffe folk. Du skal være den bedste til at skuffe folk.

Ros og tilbedelse

Mange mennesker, der kommer til min kirke er afhængige af rap musik, men er ikke rappere eller ved meget om rap teori, eller enhver anden musikalsk tanke, er fælles. Mange af mine elever har negative holdninger til rapmusik. Jeg spekulerer på, om de rent faktisk følger Kristus. Alt hvad jeg kan gøre er at fortælle dem, at Rap musik er smuk, og Gud skabte det. Og at hvis du ikke kan lide dette, er der andre måder at tænke på, du måske prøver.

Dette er for at lade disse mennesker vide, at min musik er vigtigere end flertallets. Det er vigtigt at indse, at al musik, vi elsker eller omfavner, uanset om det er pop, rock, hip hop, hus eller kærlighed, er for Herren. Rap bør nydes og ikke kritiseres. Nyd rejsen og vær åben for alle typer musik.

Skriv kommentar